Ease2pay: De goedkoopste parkeerapp van 2020

Datum

goedkoopste parkeerapp

HOERA! Ook in 2020 is Ease2pay de goedkoopste parkeerapp van Nederland. Dit is bepaald door het onafhankelijke Servicehuis Parkeer- en Verblijfsrechten (SHPV). Het SHPV verzorgt administratieverlichtingen voor parkeerproviders en vergroot gemak en efficiëntie. Alle grote parkeerproviders van Nederland zijn aangesloten bij het SHPV. Dit is dan ook een uitstekend orgaan om een onafhankelijke vergelijking te maken. Met trots komt Ease2pay hier op alle vlakken als goedkoopste parkeerapp uit. Hieronder worden de subcriteria verder uitgelicht. Onderaan dit artikel staat het totaaloverzicht dat opgesteld is door het SHPV.

Inhoudsopgave

 1. Aanmeldingskosten
 2. Abonnementskosten
 3. Kosten per parkeertransactie
 4. De laagste kosten voor zakelijke gebruikers
 5. Vergelijkingsoverzicht goedkoopste parkeerapp

Aanmeldingskosten

De aanmeldingskosten bestaan uit een vast bedrag die een gebruiker moet betalen wanneer hij of zij zich aanmeldt bij een parkeerprovider. De meeste providers rekenen geen registratiekosten, op twee partijen na. Registratiekosten zullen de barrière voor mobiel parkeren flink kunnen verhogen. Gebruik je de app sporadisch of wil je deze eerst testen? Dan zullen de registratiekosten een groot nadeel vormen voor jou als potentiële gebruiker. Het is daarom een belangrijke factor om mee te nemen in de vergelijkingstabel.

Abonnementskosten

Ook abonnementskosten kunnen nadelig zijn als een parkeerapp onregelmatig gebruikt wordt. Daarbij zijn het extra kosten voor de gebruiker, bovenop de kosten per transactie. Toch valt het op dat de meeste parkeerproviders abonnementskosten rekenen. Deze maandelijkse kosten variëren tussen de €1,50 en €7,90 per maand. Dit is voor providers een flinke vaste inkomstenbron, omdat er geprofiteerd kan worden van onregelmatige gebruikers. Ease2pay vindt dit niet eerlijk tegenover gebruikers, je zou pas moeten betalen als je de diensten gebruikt. In het overzicht zie je dan ook dat Ease2pay geen abonnementskosten vraagt.

Kosten per parkeertransactie

Als een parkeerprovider geen aanmeldingskosten en geen abonnementskosten vraagt, dan zouden de kosten per transactie wel hoog zijn?! Nee, dat is incorrect. Ook hierin is Ease2pay de goedkoopste parkeerapp in vergelijking met de andere partijen. Het is namelijk ons streven om op alle vlakken de goedkoopste aanbieder te zijn. Lage transactiekosten houdt in dat jij per parkeersessie zeer goedkoop uit bent. Ideaal voor zowel sporadische als actieve bestuurders. Dit bedrag kan namelijk flink oplopen.

Je kan de kostenbesparing per beschreven post vergelijken in het onderstaande overzicht van het SHPV. Ease2pay streeft ernaar om op alle factoren altijd de goedkoopste provider te blijven. Los van het overzicht is er een innovatie die eveneens noemenswaardig is voor de kostenvergelijking met de andere parkeerproviders.

De laagste kosten voor zakelijke gebruikers

Sinds 2020 kunnen business owners en ZZP’ers genieten van de laatste innovatie van Ease2pay: Ease2pay zakelijk. Hiermee kiezen zakelijke gebruikers voor een goedkope en eenvoudige oplossing die fiscusproof is. Natuurlijk een ideale oplossing voor bedrijven met meerdere werknemers die collectief gebruik maken van de diensten onder één zakelijke account. Wat vaak niet ideaal is, zijn de kosten per extra toegevoegd kenteken binnen dit account. Vaak liggen deze kosten op €2,00 per extra kenteken. Het is begrijpelijk dat dit kosten zijn waar een bedrijf niet op zit te wachten. Ease2pay heeft er daarom voor gekozen om hier €0,00 voor te vragen en daarmee ook de goedkoopste parkeerapp voor zakelijke gebruikers te zijn.

Vergelijkingsoverzicht goedkoopste parkeerapp

Hieronder is het vergelijkingsoverzicht weergegeven dat is opgesteld door het SHPV (update: 14-02-2020).

kostenvergelijking goedkoopste parkeerapp

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht