Alle parkeer- en tanktransacties op één factuur

Met deze app heb je de goedkoopste oplossing en ben je fiscusproof! Meld je aan en je kan direct starten.

zakelijk_ios

De goedkoopste van Nederland

** Actie **

Je betaalt tot 31 december 2019 niets daarna €2,- per maand per gebruiker.

jekannutanken_2

Eenvoudig tanken

Geen gedoe met pasjes. Niet meer in de rij voor de kassa, pompnummer, kilometerstand en tankpaspincode onthouden. Lekker vanachter het stuur de pomp kiezen, kilometerstand invoeren en tanken. Daarnaast bieden veel aangesloten tankstations wel 10 tot 15 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs. Ease2pay is goedkoper en makkelijker.

ikgahierparkeren_ios_2

Voordelig parkeren

Geen transactiekosten, geen dure herinneringsberichten en gratis kentekens toevoegen. Toch heb je dezelfde mogelijkheden als met de andere parkeer apps. Je kiest bijvoorbeeld zelf of je met of zonder een eindtijd in te stellen parkeert.

Start direct

Er is geen borgsom en je hoeft niet te wachten op een tankpas. Maak online een account aan en je kunt direct beginnen. Je laadt met iDEAL het eerste tegoed op- de hoogte bepaal je zelf en je kunt meteen aan de slag.

startenzonderaccountklein_ios
saldoophogen_ios

Zorgeloos tanken- en parkeren

Je tank- en parkeer tegoed kun je zelf 24/7 met iDEAL ophogen. Daarnaast werken we aan automatisch ophogen, zodat het tegoed met een automatische incasso steeds wordt opgeladen. Zo zorgen wij dat je straks nergens meer aan hoeft te denken.

macbookfacturen_ios-700x327

Maandelijks één BTW-factuur

In de Mijn Omgeving staan de maandelijkse verzamelfacturen met BTW voor alle tank- en parkeertransacties. Met deze factuur kun je de ​BTW terugvorderen. Zo ben jij voortaan fiscusproof.

kaarttankstations_ios

Altijd in de buurt

Dankzij ons landelijk netwerk kun je in heel Nederland terecht. Je parkeert met de app in 140 steden op straat en we sluiten nu maandelijks nieuwe tankstations aan. In de app vind je de stations bij jou in de buurt.

Maak binnen 1 minuut een account aan en je begint direct met besparen op je parkeer- en tankkosten.

Vragen?