Rabo Wallet app

Let op! De Rabo Wallet is gestopt op 12 november 2021 op iOS. Op Android blijft de app wel beschikbaar.

Klik hieronder voor meer informatie.

Met de Rabo Wallet wordt je smartphone je portemonnee. Met Ease2pay in de Rabo Wallet kun je contactloos in de app betalen voor tanken en parkeren, en kun je sparen voor korting op brandstof*. Ook kun je je klantenkaarten opslaan en zelfs automatisch korting meepakken. Je portemonnee met kleingeld en plastic klantenkaarten kun je voortaan rustig thuis laten.

Rabo Wallet

Eenvoudig parkeren én betalen. Waar je bij andere aanbieders €0,25 tot €0,34 per transactie betaalt, betaal je met de Rabo Wallet slechts €0,19 transactiekosten.

Jouw overzicht in de app

Parkeer in 140 steden

Meest gestelde vragen

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, de Rabo Wallet app en een Rabobank rekening. Om te registreren heb je eenmalig de Rabo Scanner nodig

Alleen op een Android  smartphone. 

Ease2pay is de dienstverlener die zorgt dat je je klantkaarten kunt registreren, parkeer- en tanktransacties kunt doen in de Rabo Wallet. 

Via https://parking-rabowallet.myorder.nl/stopParking/ kun je parkeersessie altijd stoppen. Je hebt hiervoor nodig een referentienummer en je kenteken. Je referentie nummer kan je terugvinden in de Rabo online bankieren applicatie. 

Dit komt omdat je mailadres al in gebruikt is, je ziet dan foutcode  Mo-201-400. Stuur een mail naar rabowallet@ease2pay.nl en we verwijderen dan je mailadres

Nee nog niet, je kunt nu alleen betalen als de laadpaal contactloos betalen toestaat

Ja de korting geldt bij alle tankstations die in de Rabo Wallet app staan. Je moet uiteraard wel de tank app gebruiken om af te rekenen. 

Je hebt geen plastic pas nodig. Hier staat hoe je virtuele kaart kan activeren
 

De Rabo Wallet

Uw portemonnee in uw smartphone. 

Meer weten of een vraag stellen?

Neem contact op middels de volgende gegevens of gebruik het contactformulier!

Ease2pay B.V.
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

E    helpdesk@ease2pay.nl
W   www.ease2pay.nl