Rabo Wallet stopt op iPhone

Vanaf 12 november 2021 stopt de Rabo Wallet op iPhone.

Op Android blijft de app wel beschikbaar.

Goedkoop en gemakkelijk blijven parkeren en tanken met je iPhone? Stap over naar de Ease2pay app.

Deze app heeft dezelfde functionaliteiten en is even makkelijk als de Rabo Wallet.


Download Ease2pay nu

En begin binnen 1 minuut met parkeren en tanken!

Rabo Wallet stopt op iPhone

Onder iPhone-gebruikers heeft de Rabo Wallet de afgelopen jaren te weinig bekendheid gekregen. Daarom heeft de Rabobank besloten te stoppen met de Rabo Wallet voor iPhone vanaf 12 november 2021. Je kunt vanaf dan geen gebruik meer maken van de functies van de Rabo Wallet. 

Alternatief om te blijven parkeren en tanken via je iPhone

Ease2pay heeft Parkeren en Tanken in de Rabo Wallet verzorgd. Wil je na 12 november doorgaan met mobiel parkeren en tanken? Dan kun je de Ease2pay app gratis downloaden in de App Store.

De Ease2pay app werkt het zelfde als de Rabo Wallet. Bovendien is het de goedkoopste en gemakkelijkste parkeerapp van Nederland. Wij hebben geen ingewikkeld registratieproces, binnen 1 minuut kun je al beginnen met parkeren en tanken. Een parkeertransactie kost (net als de Rabo Wallet) slechts 19 cent. Met een abonnement is het zelfs gratis. Je kunt parkeeracties starten voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd. Alle tankstations die in de Rabo Wallet zitten, zijn ook beschikbaar in de Ease2pay app. Je betaalt van tevoren via je Ease2pay Wallet, zo heb je nooit achteraf onverwacht een hoge rekening.

Download de app en begin binnen 1 minuut met parkeren en tanken. Klik hier om de Ease2pay app te downloaden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het stoppen van de Rabo Wallet kun je ook op de Rabobank site kijken: Klik hier.

Meest gestelde vragen

De Rabobank heeft Mobiel Betalen niet kunnen toevoegen aan de wallet op een iPhone. Daarbij heeft de Rabo Wallet de afgelopen jaren te weinig bekendheid gekregen. Daarom stopt de Rabobank met de Rabo Wallet.

Je kunt gratis overstappen naar de Ease2pay app. Als Ease2pay hebben wij de afgelopen jaren het parkeren en tanken gefaciliteerd in de Rabo Wallet app. 

De Rabobank is op dit moment bezig om de functie parkeren over te zetten naar de Rabo App. We verwachten dat over enkele maanden parkeren beschikbaar is. Je wordt hierover apart geïnformeerd in de Rabo App.

Er worden steeds nieuwe features gemaakt voor in de Rabo App. Houd de RaboStore in de gaten.

Je gegevens worden uiteindelijk automatisch verwijderd uit de systemen van Rabobank en Ease2pay. Je kan zelf alvast via de Rabo App je toestelregistratie verwijderen. Dit kan via Profiel > Toegang en onderteken.

Dit kan via de Rabo App. Dit kan via Profiel > Toegang en ondertekenen.

Je spaart punten op de klantenkaart bij de betreffende winkelier. Je hebt geen punten in de app gespaard. Je kan het beste contact met de winkelier opnemen als je vragen over je spaarpunten hebt.

Ja dat kan. Deel je mailadres met ons via rabowallet@ease2pay.nl.

Tot 12 november kan je nog e-facturen opvragen via de Rabo Wallet. Op je transactie overzicht in de Rabo App kan je ook al je parkeertransacties terugvinden. Hier kan je ook een transactie delen.

Ja dat kan. Stuur ons een mail via rabowallet@ease2pay.nl en geef aan om welke parkeertransactie het gaat. Wij sturen de gegevens van je parkeeractie dan op.

Meer weten of een vraag stellen?

Neem contact op middels de volgende gegevens of gebruik het contactformulier!

Ease2pay B.V.
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

E    helpdesk@ease2pay.nl
W   www.ease2pay.nl