Icon_Marktstroom_200px
Icon_Marktstroom_200px

Marktstroom

Zelf eenvoudig stroom en water activeren op de markt of een evenement

Sta je wekelijks met een kraam op de markt of heb je stroom nodig voor een event of festival? Maak dan gebruik van de Marktstroom app van Ease2pay. Hiermee activeer je met een druk op de knop stroom voor jouw kraam of event. Zonder tussenkomst van een marktmeester, festivalorganisator of gemeente. Ease2pay Marktstroom is 24 uur per dag beschikbaar, heel het jaar door.

Betalen? Ook dat regel je via de app.

Download de app voor Android en iOS en meld je aan

Ease2pay Marktstroom is een nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, festivalterreinen, evenementen of andere openbare plaatsen. Water nodig? Ook dat regel je eenvoudig via de app.

Een slimme meter houdt het verbruik bij. Alle statistieken vind je terug in de app. Op basis van deze gegevens ontvang je een maandelijkse factuur. Je betaalt dus alleen voor wat je hebt verbruikt.

De voordelen van Markstroom

Activeer stroom voor jouw kraam met één druk op de knop

Aanmelden is eenvoudig en gratis
Betaal online, geen gedoe met muntjes en pasjes

Betaal enkel wat je verbruikt

Ontvang je facturen op de mail en via de app

Ervaar het gemak van Marktstroom

Installeer Marktstroom binnen 1 minuut

Download de app en gebruik je mobiel om snel en en gemakkelijk stroom te activeren voor jouw marktkraam of op een evenement en direct af te rekenen. 

Scan de QR code en download de app. Gebruik je mobiel om snel en en gemakkelijk stroom te activeren voor jouw marktkraam of op een evenement en direct af te rekenen. 

Marktstroom App store

Voor Apple iOS

Marktstroom Google Play

Voor Android

nl_NLNL