Ook in Utrecht kan je mobiel parkeren en tanken

Parkeren in heel Nederland, zonder transactie- of abonnementskosten


De goedkoopste tank- en parkeerapp in Utrecht

Geen transactiekosten,
geen abonnementskosten

Bij andere parkeerapps betaal je 20 tot 34 cent
per transactie of je zit aan een abonnement vast

Dezelfde parkeerapp
maar dan gratis

Parkeer in 140 steden, met of zonder eindtijd

Utrecht

Parkeren Utrecht

Tanken Utrecht

Centraal gelegen in Nederland vind je de prachtige stad Utrecht. De stad staat bekend om haar Domtoren die met 112 meter hoogte de hoogste kerktoren van Nederland is. Ook de unieke Oudegracht in Utrecht is fantastisch om te bezoeken en de horeca aan het water geeft ruimte voor ontspanning. Voor culturele bezienswaardigheden kan je uitstekend terecht bij het Spoorwegmuseum of het Centraal Museum. Houd je meer van de natuur? Neem dan een kijkje in de Botanisch Tuinen of het Máximapark. Genoeg redenen deze stad te bezoeken!

In het centrum van Utrecht geldt betaald parkeren tussen zeven uur ’s ochtends en één uur ’s nachts. Je betaald dan een uurtarief van €5,53. Om het centrum heen wordt dit uurtarief verlaagt naar €4,27. Tot slot wordt er in de zone die nog verder van de binnenstad af ligt een uur tarief van €3,03 gerekend. Gratis parkeren in de binnenstad doe je op zondag tussen ze uur ’s avonds en twaalf uur ’s middags. In de rest van de stad parkeer je op zondag de hele dag gratis. De meest actuele tarieven vind je op de site van de Gemeente Utrecht.  

Om de binnenstad heen zijn er veel mogelijkheden om te tanken in Utrecht. De goedkoopste literprijs die te vinden is binnen Utrecht zie je hier. Ease2pay heeft het tanken in Utrecht nog gemakkelijker gemaakt door mobiel tanken aan te bieden. Door heel Nederland kan er bij ruim 700 tankstations getankt worden met de Ease2pay app. Kijk voor de dichtstbijzijnde tankstations in de parkeer- en tankapp van Ease2pay.

Meer dan parkeren

Je hebt vast nog nooit met je mobiel bij de pomp afgerekend. De Ease2pay app laat je comfortabel achter het stuur van je auto de pomp vrijgeven en betalen.

Dus nooit meer naar binnen om in de rij voor de kassa aan te sluiten. Alle benzinebonnetjes vind je voortaan heel handig in de app.

nutanken_ios
Tevreden over Ease2pay? Like ons voor alle updates!