Ook in Rotterdam kan je mobiel parkeren en tanken

Parkeren in heel Nederland, zonder transactie- of abonnementskosten


De goedkoopste tank- en parkeerapp in Rotterdam

Geen transactiekosten,
geen abonnementskosten

Bij andere parkeerapps betaal je 20 tot 34 cent
per transactie of je zit aan een abonnement vast

Dezelfde parkeerapp
maar dan gratis

Parkeer in 140 steden, met of zonder eindtijd

Rotterdam

Parkeren Rotterdam

Tanken Rotterdam

De havenstad van Nederland heeft volop mogelijkheden om je te vermaken. Bezoek de befaamde Euromast of kies voor een dagje Blijdorp. Ook is een rondvaart over de Maas met Spido niet weg te denken in deze stad. Als je meer van cultuur houdt, kan je goed terecht bij de Kunsthal of Museum Boijmans van Beuningen. Zoek je juist een stad waar je heerlijk kan eten en volop kan genieten van diverse café’s? Neem dan een kijkje bij de Witte de Withstraat of de Meent. Kortom, genoeg redenen deze stad te bezoeken!

In Rotterdam zijn erg veel parkeergelegenheden te vinden. De prijzen per gebied lopen flink uiteen. De gemeente Rotterdam heeft sinds 2020 drie tarieven voor parkeren op straat. In het centrum betaal je €4,14 per uur, in de middenring €2,50 per uur en in de buitenring €1,76 per uur. Een gedetailleerde kaart met deze tarieven is vindbaar op de site van de gemeente Rotterdam. Daarnaast heef Rotterdam zelf een aantal P+R terreinen waar je gratis kan parkeren. Voor actuele P+R plekken kan je de website van de Gemeente Rotterdam bezoeken.

In Rotterdam kom je enorm veel pompstations tegen. Rotterdam heeft een goed infrastructuur en dit is ook merkbaar als je wil tanken. Via de Ease2pay app worden de beschikbare tankstations duidelijk weergegeven. Je kan er ook voor kiezen om de gehele tanksessie via je smartphone te regelen met mobiel tanken van Ease2pay. Door heel Nederland kan er bij ruim 700 tankstations getankt worden met de Ease2pay app, waaronder ook in Rotterdam. Kijk voor de dichtstbijzijnde tankstations in onze parkeer- en tankapp.

Meer dan parkeren

Je hebt vast nog nooit met je mobiel bij de pomp afgerekend. De Ease2pay app laat je comfortabel achter het stuur van je auto de pomp vrijgeven en betalen.

Dus nooit meer naar binnen om in de rij voor de kassa aan te sluiten. Alle benzinebonnetjes vind je voortaan heel handig in de app.

nutanken_ios
Tevreden over Ease2pay? Like ons voor alle updates!