Goedkoop tanken en parkeren in Rotterdam met de Ease2pay tank- en parkeerapp

✓ Parkeren in heel Rotterdam, met de goedkoopste parkeerapp van Nederland

✓ In Rotterdam en in heel Nederland de goedkoopste tank- en parkeerapp

Download de parkeerapp van Rotterdam!

Download de parkeerapp van Rotterdam!

Goedkoop tanken en parkeren in Rotterdam met de Ease2pay tank- en parkeerapp


✓ Parkeren in heel Rotterdam, zonder transactie- of abonnementskosten


✓ In Rotterdam de goedkoopste tank- en parkeerapp

Download de parkeerapp van Rotterdam!

Download de parkeerapp van Rotterdam!

Rotterdam

De havenstad van Nederland heeft volop mogelijkheden om je te vermaken. Bezoek de befaamde Euromast of kies voor een dagje Blijdorp. Ook is een rondvaart over de Maas met Spido niet weg te denken in deze stad. Als je meer van cultuur houdt, kan je goed terecht bij de Kunsthal of Museum Boijmans van Beuningen. Zoek je juist een stad waar je heerlijk kan eten en volop kan genieten van diverse café’s? Neem dan een kijkje bij de Witte de Withstraat of de Meent. Kortom, genoeg redenen deze stad te bezoeken!

Parkeren Rotterdam

Tanken Rotterdam

In Rotterdam zijn erg veel parkeergelegenheden te vinden. De prijzen per gebied lopen flink uiteen. De gemeente Rotterdam heeft sinds 2020 drie tarieven voor parkeren op straat. In het centrum betaal je €4,14 per uur, in de middenring €2,50 per uur en in de buitenring €1,76 per uur. Een gedetailleerde kaart met deze tarieven is vindbaar op de site van de gemeente Rotterdam. Daarnaast heef Rotterdam zelf een aantal P+R terreinen waar je gratis kan parkeren. Voor actuele P+R plekken kan je de website van de Gemeente Rotterdam bezoeken.

Tanken Rotterdam

In Rotterdam kom je enorm veel pompstations tegen. Rotterdam heeft een goed infrastructuur en dit is ook merkbaar als je wil tanken. Via de Ease2pay app worden de beschikbare tankstations duidelijk weergegeven. Je kan er ook voor kiezen om de gehele tanksessie via je smartphone te regelen met mobiel tanken van Ease2pay. Door heel Nederland kan er bij ruim 700 tankstations getankt worden met de Ease2pay app, waaronder ook in Rotterdam. Kijk voor de dichtstbijzijnde tankstations in onze tank- en parkeerapp.

Meer dan de tank- en parkeerapp van Rotterdam

Met Ease2pay kan je tanken en parkeren door heel Nederland. Gebruik onze tank- en parkeerapp nu ook in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Bekijk hieronder nu alle aangesloten steden en begin direct met mobiel parkeren en tanken!

Ease2pay_abonnement
Tank en parkeer goedkoop in Rotterdam!

Tank en parkeer goedkoop in Rotterdam!