Ook in Den Haag kan je mobiel parkeren en tanken

Parkeren in heel Nederland, zonder transactie- of abonnementskosten


De goedkoopste tank- en parkeerapp in Den Haag

Geen transactiekosten,
geen abonnementskosten

Bij andere parkeerapps betaal je 20 tot 34 cent
per transactie of je zit aan een abonnement vast

Dezelfde parkeerapp
maar dan gratis

Parkeer in 140 steden, met of zonder eindtijd

Den Haag

Parkeren Den Haag

Tanken Den Haag

Naast het politieke centrum van Nederland, is Den Haag een enorm bruisende stad voor jong en oud. Voor cultuur bezoek je het prachtige Mauritshuis of het kleine maar indrukwekkende Madurodam. Bij goed weer zijn het strand en de brede wandelboulevard in Scheveningen niet weg te denken. Wil je liever genieten van de mooie winkels en heerlijk horecagelegenheden in het centrum? Dan kan je perfect terecht bij de stijlvolle Passage of de gezellige Grote Markt. Al met al genoeg redenen om Den Haag te bezoeken!

In het centrum van Den Haag verschilt het parkeertarief per dagdeel. Tussen zes uur ’s avonds en negen uur ’s ochtends betaal je hier €2,40 per uur. Overdag tussen negen uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds betaal je €4,80 per uur. Buiten de binnenstad zijn de kosten €1,95 per uur. Zoek je een plek waar je gratis kan parkeren? In de wijken buiten het centrum kan vaak ’s avonds gratis geparkeerd worden en aan het strand van Scheveningen zelfs de gehele dag van 1 november tot 1 maart. De meest actuele tarieven vind je op de site van de  Gemeente Den Haag.

In Den Haag zijn erg veel tankstations te vinden met uitzondering van de binnenstad. Een groot deel van het centrum is namelijk niet toegankelijk met de auto. Met mobiel tanken van Ease2pay kan je bij 700 tankstations door heel Nederland tanken. De dichtstbijzijnde tankstations in Den Haag zijn eenvoudig te vinden via de parkeer- en tankapp van Ease2pay. Kijk voor meer informatie in onze app.

Meer dan parkeren

Je hebt vast nog nooit met je mobiel bij de pomp afgerekend. De Ease2pay app laat je comfortabel achter het stuur van je auto de pomp vrijgeven en betalen.

Dus nooit meer naar binnen om in de rij voor de kassa aan te sluiten. Alle benzinebonnetjes vind je voortaan heel handig in de app.

nutanken_ios
Tevreden over Ease2pay? Like ons voor alle updates!