Goedkoop tanken en parkeren in Den Haag met de Ease2pay tank- en parkeerapp

✓ Parkeren in heel Den Haag, goedkoop en gemakkelijk

✓ In Den Haag en heel Nederland de goedkoopste tank- en parkeerapp

Download de parkeerapp van Den Haag!

Download de parkeerapp van Den Haag!

Goedkoop tanken en parkeren in Den Haag met de Ease2pay tank- en parkeerapp


✓ Parkeren in heel Den Haag, zonder transactie- of abonnementskosten


✓ In Den Haag de goedkoopste tank- en parkeerapp

Download de parkeerapp van Den Haag!

Download de parkeerapp van Den Haag!

Den Haag

Naast het politieke centrum van Nederland, is Den Haag een enorm bruisende stad voor jong en oud. Voor cultuur bezoek je het prachtige Mauritshuis of het kleine maar indrukwekkende Madurodam. Bij goed weer zijn het strand en de brede wandelboulevard in Scheveningen niet weg te denken. Wil je liever genieten van de mooie winkels en heerlijk horecagelegenheden in het centrum? Dan kan je perfect terecht bij de stijlvolle Passage of de gezellige Grote Markt. Al met al genoeg redenen om Den Haag te bezoeken!

Parkeren Den Haag

Tanken Den Haag

In het centrum van Den Haag verschilt het parkeertarief per dagdeel. Tussen zes uur ‘s avonds en negen uur ‘s ochtends betaal je hier €2,40 per uur. Overdag tussen negen uur ‘s ochtends en zes uur ‘s avonds betaal je €4,80 per uur. Buiten de binnenstad zijn de kosten €1,95 per uur. Zoek je een plek waar je gratis kan parkeren? In de wijken buiten het centrum kan vaak ‘s avonds gratis geparkeerd worden en aan het strand van Scheveningen zelfs de gehele dag van 1 november tot 1 maart. De meest actuele tarieven vind je op de site van de Gemeente Den Haag.

Tanken Den Haag

In Den Haag zijn erg veel tankstations te vinden met uitzondering van de binnenstad. Een groot deel van het centrum is namelijk niet toegankelijk met de auto. Met mobiel tanken van Ease2pay kan je bij 700 tankstations door heel Nederland tanken. De dichtstbijzijnde tankstations in Den Haag zijn eenvoudig te vinden via de tank- en parkeerapp van Ease2pay. Kijk voor meer informatie in onze app.

Meer dan de tank- en parkeerapp van Den Haag

Met Ease2pay kan je tanken en parkeren door heel Nederland. Gebruik onze tank- en parkeerapp nu ook in steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Bekijk hieronder nu alle aangesloten steden en begin direct met mobiel parkeren en tanken!

Ease2pay_abonnement
Tank en parkeer goedkoop in Den Haag!

Tank en parkeer goedkoop in Den Haag!