Ook in Amsterdam kan je mobiel parkeren en tanken

Parkeren in heel Nederland, zonder transactie- of abonnementskosten


De goedkoopste tank- en parkeerapp in Amsterdam

Geen transactiekosten,
geen abonnementskosten

Bij andere parkeerapps betaal je 20 tot 34 cent
per transactie of je zit aan een abonnement vast

Dezelfde parkeerapp
maar dan gratis

Parkeer in 140 steden, met of zonder eindtijd

Amsterdam

Parkeren Amsterdam

Tanken Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland is er in Amsterdam enorm veel te doen voor jong en oud. Bezoek in deze levendige stad de uitgebreide grachtengordel, smalle gevelhuizen of het Museumkwartier. Amsterdam staat daarnaast bekend om haar goede winkelgelegenheden in de 9 Straatjes, de Kalverstraat en de PC Hooftstraat. Voor activiteiten kan je terecht in het Concertgebouw, Artis of Madame Tussauds. Tot slot zijn de restaurants en uitgaansgebieden niet weg te denken in Amsterdam. Genoeg redenen deze stad te bezoeken!

In Amsterdam zijn gelukkig genoeg parkeergelegenheden te vinden. Wel verschillen de parkeertarieven flink per gebied. Het hoogste tarief vind je in de binnenstad, waar je €7,50 per uur betaald. Daarentegen zijn er in delen van Amsterdam Noord en Zuidoost tarieven van €1,40 te vinden. De regel in Amsterdam geldt: hoe verder van het centrum, hoe goedkoper het parkeren wordt. Helaas is gratis parkeren in Amsterdam vrijwel onmogelijk. De meest actuele tarieven vind je op de site van de gemeente Amsterdam

In Amsterdam zijn veel tankstations te vinden. De prijzen per tankstation variëren flink en voor de goedkoopste literprijs kan je deze vergelijking bekijken. Je kan ook kiezen voor mobiel tanken met de tankapp van Ease2pay. Door heel Nederland kan er bij ruim 700 tankstations getankt worden met de Ease2pay app. Ook in Amsterdam is mobiel tanken beschikbaar. Kijk voor de dichtstbijzijnde tankstations in de parkeer- en tankapp van Ease2pay.

Meer dan parkeren

Je hebt vast nog nooit met je mobiel bij de pomp afgerekend. De Ease2pay app laat je comfortabel achter het stuur van je auto de pomp vrijgeven en betalen.

Dus nooit meer naar binnen om in de rij voor de kassa aan te sluiten. Alle benzinebonnetjes vind je voortaan heel handig in de app.

nutanken_ios
Tevreden over Ease2pay? Like ons voor alle updates!