Goedkoop tanken en parkeren in Amsterdam met de Ease2pay tank- en parkeerapp

✓ Parkeren in heel Amsterdam

✓ In Amsterdam de goedkoopste en gemakkelijkste tank- en parkeerapp

✓ Ook in heel Nederland de goedkoopste parkeerapp

Download de parkeerapp van Amsterdam!

Download de parkeerapp van Amsterdam!

Goedkoop tanken en parkeren in Amsterdam met de Ease2pay tank- en parkeerapp


✓ Parkeren in heel Amsterdam, zonder transactie- of abonnementskosten


✓ In Amsterdam de goedkoopste tank- en parkeerapp

Download de parkeerapp van Amsterdam!

Download de parkeerapp van Amsterdam!

Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland is er in Amsterdam enorm veel te doen voor jong en oud. Bezoek in deze levendige stad de uitgebreide grachtengordel, smalle gevelhuizen of het Museumkwartier. Amsterdam staat daarnaast bekend om haar goede winkelgelegenheden in de 9 Straatjes, de Kalverstraat en de PC Hooftstraat. Voor activiteiten kan je terecht in het Concertgebouw, Artis of Madame Tussauds. Tot slot zijn de restaurants en uitgaansgebieden niet weg te denken in Amsterdam. Genoeg redenen deze stad te bezoeken!

Parkeren Amsterdam

Tanken Amsterdam

In Amsterdam zijn gelukkig genoeg parkeergelegenheden te vinden. Wel verschillen de parkeertarieven flink per gebied. Het hoogste tarief vind je in de binnenstad, waar je €7,50 per uur betaald. Daarentegen zijn er in delen van Amsterdam Noord en Zuidoost tarieven van €1,40 te vinden. De regel in Amsterdam geldt: hoe verder van het centrum, hoe goedkoper het parkeren wordt. Helaas is gratis parkeren in Amsterdam vrijwel onmogelijk. De meest actuele tarieven vind je op de site van de gemeente Amsterdam.

Tanken Amsterdam

In Amsterdam zijn veel tankstations te vinden. De prijzen per tankstation variëren flink en voor de goedkoopste literprijs kan je deze vergelijking bekijken. Je kan ook kiezen voor mobiel tanken met de tankapp van Ease2pay. Door heel Nederland kan er bij ruim 700 tankstations getankt worden met de Ease2pay app. Ook in Amsterdam is mobiel tanken beschikbaar. Kijk voor de dichtstbijzijnde tankstations in de tank- en parkeerapp van Ease2pay.

Meer dan de tank- en parkeerapp van Amsterdam

Met Ease2pay kan je tanken en parkeren door heel Nederland. Gebruik onze tank- en parkeerapp nu ook in steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Bekijk hieronder nu alle aangesloten steden en begin direct met mobiel parkeren en tanken!

Ease2pay_abonnement
Tank en parkeer goedkoop in Amsterdam!

Tank en parkeer goedkoop in Amsterdam!