Frequently Asked Questions (FAQ)

Hieronder wordt antwoord gegeven op de meestgestelde vragen:

Algemeen

Voor elke ondernemer, klein of groot, is de Ease2pay app de goedkoopste oplossing om alle parkeer- en tanktransacties op één factuur te krijgen zodat je fiscusproof bent.

Wanneer precies is nog niet bekend. We zijn er in elk geval druk mee bezig

Bij elk andere tankpas ontvang je per gebruiker een plastic pas, daarom betaal je per gebruiker. Voor de bekende parkeerapps betaal je meestal ook een bedrag per gebruiker. Bij Ease2pay betaal je per maand, per bedrijf een kleine vergoeding, ongeacht het aantal gebruikers en dat is een stuk goedkoper.

Je kunt de app in meer dan 140 steden en 650 aangesloten tankstations gebruiken.

De enige handeling is een account aanmaken, een brandstofvoorschot via iDEAL betalen en de app downloaden. Je kan direct tanken. Daarnaast kan je op het Ease2pay portaal je werknemers, saldo en limieten toevoegen. Jouw werknemers kunnen daarna ook met de Ease2pay app tanken.

Het gebruik van Ease2pay Zakelijk is de goedkoopste oplossing om je medewerkers op rekening van de zaak te laten tanken. Iedere maand staat er een fiscusproof factuur met alle tanktransacties in het Ease2pay portaal klaar, bovendien voorkom je pasfraude want de app is direct gekoppeld aan de gebruiker.

Je kunt de app downloaden voor alle iOS en Android toestellen.

Account

Dit is niet nodig. Mocht je de app zowel particulier als zakelijk willen gebruiken dan is het alleen een kwestie van inloggen met jouw andere account.

Registreren kan eenvoudig via de website www.ease2pay.eu/zakelijk/

Ja, het hoofdaccount kan velocity rules instellen. Velocity rules zijn vooraf ingestelde limieten. Een velocity rule kan bijvoorbeeld zijn “max. €100,- per week”

Dat kan. Je hoeft dan alleen even in de app uit en in te loggen met het account dat je wilt gebruiken.

Ja, je moet als bedrijf een bankrekening hebben waar je een zakelijke incassomachtiging op afgeeft. Daarmee kunnen we telkens tijdig het tegoed aanvullen, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Je kunt hier gemakkelijk jouw wachtwoord opnieuw instellen: ‘ nog niet live ‘ 

Betalen

Op het Ease2pay portaal kun je inloggen. Hier staan maandelijks de verzamelfacturen met BTW voor alle tank- en parkeertransacties.

Je ontvangt eens per kalendermaand een factuur.

Op het Ease2pay portaal kun je inloggen. Hier staan maandelijks de verzamelfacturen met BTW voor alle tank- en parkeertransacties.

Bij het eerste gebruik waardeer je het tegoed op met iDeal. Dit bedrag is tevens jouw vooraf ingestelde limiet. Wanneer je tegoed onder dit limiet komt, wordt dit met een automatisch incasso automatisch opgewaardeerd.

Ja. Met de app betaal je altijd de actuele prijs aan de pomp.

Mobiel tanken

Je rijdt het tankstation op.

 

  1. Open met je smartphone de Ease2pay app
  2. Kies bovenin voor de optie “Tanken”
  3. Kies het juiste tankstation en druk op “Nu tanken!”
  4. Kies het juiste pompnummer
  5. Nu kun je de smartphone wegleggen en beginnen met tanken.

 

Ben je klaar? Hang de slang terug in de pomp.

Absoluut niet. De app is gekoppeld met de kassa van het tankstation waardoor de medewerkers een melding op het scherm krijgen dat jij met de app tankt én betaalt. Je kunt dus zonder zorgen na het tanken wegrijden.

Probleem niet verholpen? Neem dan contact met ons op!